Mitarbeiter vor Stahlrohren in einer Lagerhalle

Hoberg & Driesch Finland työnantajana

Tulisitko meille työkaveriksi?

 

Miksi Hoberg & Driesch Finland?

Me uskomme ihmisiin, sekä reiluun ja rehtiin toimintaan. Siis inhimilliseen, toisia kunnioittavaan työelämään. Meillä töitä tehdään rautaisella otteella ja tosissaan, mutta silti hymy huulilla. Yhdessä olemme enemmän!

Huolehdimme työntekijöistämme mm. laajalla sairauskuluvakuutuksella, sekä tarjoamalla etuja laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon. Uskomme siihen että hyvin vietetty vapaa-aika näkyy työpäivissä tuottavuutena ja tehokkuutena!

Ketä me olemme?

Olemme monipuolinen joukko teräsputkien asiantuntijoita, ”HuDilaisia”! 

Aloitimme matkamme Suomessa vuonna 2020, ja alkumme on ollut vauhdikas! Olemme siis nuori yritys, meitä on Suomessa tällä hetkellä vajaa 30 henkeä.

Tuotantomme on Turengissa ja Siilinjärvellä, pääkonttorimme Oulussa, ja myyjiä ympäri Suomen. Vaikka haluammekin kasvaa isoksi, monimutkaiseksi tai hierarkkiseksi emme koskaan aio kasvaa!

Avoimet työpaikat

Vaikka meillä ei juuri nyt olisi avoinna paikkaa josta kiinnostuit, kasvavana yrityksenä etsimme uusia työkavereita tasaisin väliajoin. Anna meidän siis kuulla sinusta ja osaamistaustastasi avoimen hakemuksen muodossa! rekrytointinospam-hoberg-driesch.fi