Pyörötangot

Kuumavalssatut ja taotut seostetut nuorrutusteräkset

Seostetut nuorrutusteräkset ovat korkean lujuuden teräksiä, jotka on suunniteltu kestämään kovaa rasitusta ja kulutusta. Nämä teräkset ovat valmistettu hiilipitoisesta teräksestä, johon on lisätty pieniä määriä muita seostusaineita, kuten kromia, nikkelia ja molybdeeniä. Seostaminen lisää teräksen lujuutta ja kovuutta, mutta myös sitkeyttä, joka on tärkeä ominaisuus, kun terästä käytetään rasittavissa olosuhteissa.

Nuorrutus on lämpökäsittelyprosessi, joka parantaa teräksen ominaisuuksia. Seostetut nuorrutusteräkset lämpökäsitellään erityisellä tavalla, joka sisältää jäähdytyksen jälkeen uudelleen lämmityksen ja hitaan jäähdytyksen. Tämä prosessi tekee teräksestä entistä vahvemman ja kestävämmän.

Pyörötangot voidaan leikata sopivaan pituuteen käyttötarkoituksen mukaan. Seostetut nuorrutusteräkset pyörötankoina ovat yleisesti käytettyjä rakennusteollisuudessa, offshore-sovelluksissa, koneenrakennuksessa ja muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan korkean lujuuden ja kestävyyden omaavia teräsmateriaaleja. Näitä teräksiä käytetään yleisesti esimerkiksi akselien, kampiakselien, venttiilien, mäntien ja muiden osien valmistuksessa, joissa tarvitaan erinomaista lujuutta, kovuutta ja kulutuskestävyyttä.

Mittataulukot ja tarjoamiemme teräslaatujen tarkemmat tiedot löydät ladattavasta pyöröteräksien tuoteluettelosta.

Lataa tuoteluettelo

  • Erinomaiset lujuus- ja sitkeysominaisuudet

Mitat

Ulkohalkaisija
10 – 580 mm

Normi ja toimitustila

  • EN ISO 683-2, EN 10250-3
  • 25CrMo4, 42CrMo4, 34CrNiMo6, 30CrNiMo8
  • +QT/+S/+A

Todistukset

  • Todistus 3.1 EN 10204