Sylinteriputket

Saumattomat, rullakiillotetut sylinteriputket

Saumattomia sylinteriputkia varastoidaan teräslaadussa E355 ja toimitustilassa +SR jännityksenpoistohehkutettu (stress relieved). Muita teräslaatuja ja toimitustiloja on saatavilla tehdastoimituksina. Putket on valmistettu eurooppalaisen EN 10305-1 standardin vaatimuksien mukaisesti. Standardi varmistaa putkille tarkat mittatoleranssit ja korkealaatuisen pinnanlaadun.

Saumaton sylinteriputki on sisäpinnaltaan rullakiillotettu (SRB = skived & roller burnished). Putken sisäpinnan toleranssi on H8 (poikkeuksena pienimmissä sisähalkaisijoissa H9). Rullakiillotetun sisähalkaisija pinnankarheus on max Ra 0,3µm. Tarkka halkaisijatoleranssi yhdistettynä alhaiseen pinnankarheuteen muodostaa korkealaatuisen yhdistelmän, joka istuu tiiviisti esimerkiksi hydrauliikkasylinterin tiivisteen kanssa, mahdollistaa tiivisteelle pitkän elinkaaren ja poissulkee mahdolliset pinnan epätasaisuudesta johtuvat vuodot.

Saumattomat sylinteriputket ovat yleisesti käytettyjä erilaisissa hydraulisissa ja pneumaattisissa sovelluksissa, joissa tarvitaan kestäviä ja luotettavia sylintereitä. Niitä käytetään esimerkiksi nostureiden, trukkien, kaivinkoneiden, sekä teollisuuden laitteiden hydraulisylintereissä.

Mittataulukot ja tarjoamiemme teräslaatujen tarkemmat tiedot löydät ladattavasta tuoteluettelosta.

Lataa tuoteluettelo

  • tarkka sisähalkaisijan toleranssi
  • korkealaatuinen sisäpinta

Mitat

Ulkohalkaisija
30 - 300 mm
Sisähalkaisija
20 - 260 mm
Toleranssi
ISO H8 - H9
  • Rullakiillotettu max. Ra 0,3 µm

Normi ja toimitustila

Standardi
EN10305-1
Toimitustila
E355 + SR

Todistukset

Ainestodistus
EN 10204:3.1